Secret projects

Het ene moment worden er elke week foto’s van projecten geplaatst op de social media van Elles & Hellen – Decor & Architectuur, het andere moment is het weer een poosje stil. Hoe zit dit? In deze blog leggen wij dit uit.

Laten we beginnen met het feit dat wij tijdelijke en permanente projecten realiseren. De aankleding van een evenement, de realisatie van een winkel, de opbouw van een stand of de inrichting van een kantoorpand. We zitten niet stil bij Elles & Hellen – Decor & Architectuur. Waar sommige projecten opgebouwd moeten worden in vijf uur, zijn wij met andere projecten 5 maanden bezig met de realisatie. Ook treffen wij voor alle projecten natuurlijk de nodige voorbereidingen. Van meetings en locaties bezoeken tot het realiseren van prachtige op maat gemaakte custom decorstukken in onze werkplaats. 

Daarnaast is geheimhouding één van de meest belangrijke factoren waarom er niet continu iets online wordt geplaatst. Veel van de projecten die wij realiseren zijn “secret” voor de buitenwereld. Niet omdat wij of onze opdrachtgevers ze geheim willen houden, want stiekem zijn juist deze projecten de mooiste van allemaal. Wat de redenen kunnen zijn? Denk bijvoorbeeld aan een lancering van een nieuw product. Dit product wordt getoond aan geselecteerde gasten, maar mag nog niet worden vertoond aan de buitenwereld. Ook een reden kan zijn dat onze opdrachtgever geen foto’s online wilt delen waar de gasten van het evenement zichtbaar op zijn. Dit om de privacy van de gasten niet te schenden. Dat zijn allemaal hele logische redenen om projecten niet online te plaatsen. 

Maar, als wij wel wat mogen delen doen wij dat zeker! En toevallig hebben wij pas een aantal architectuur projecten laten vastleggen, die zal je binnenkort bij ons voorbij zien komen. Houd ons dus in de gaten! 

Lianne Hendriks

Meer news items