Helles

Er is een roze doos afgegeven op de zaak en hij is speciaal voor mij? Wat moet dit betekenen? Vol nieuwsgierigheid maak je de doos open en je ziet dat er een kaartje in ligt met 'In blijde verwachting'. Een zwangerschapsaankondiging, wat leuk! Verder in de doos vind je een rol beschuit, muisjes en een kuipje boter. De nieuwsgierigheid van wie dit pakket is begint toe te nemen. Nogmaals bekijk je het kaartje, er staat echt geen naam op. Op en in de doos staat ook niks. Van wie is dit pakket? En waarom vergeet je bij dit geweldige nieuws je naam te noteren? Of is dit een hele slechte grap van iemand?

Stiekem hoop ik dat het precies zo is gegaan als hierboven, alhoewel ik wel verwacht dat sommige van jullie al door hadden dat wij het waren. Want ja, wij hebben onze opdrachtgevers en klanten een roze doos opgestuurd met beschuiten en muisjes zonder afzender.

De afgelopen tijd waren wij namelijk in blijde verwachting van Helles en hadden niet durven dromen dat ze zo een wolk van een baby zou worden. Ondanks dat we nog niet de volledige gebruiksaanwijzing van onze nieuwe aanwinst kennen, proberen wij haar wel zo goed mogelijk te voeden, waardoor ze lekker kan gaan groeien.

Heel lang blijven zitten met vraagtekens was niet nodig voor onze opdrachtgevers en klanten. Na de roze doos volgde namelijk snel het geboortekaartje van onze Helles. 

Wij waarderen jullie kraambezoek enorm en hopen dat jullie snel weer een keer langskomen om de ontwikkelingen van Helles te bekijken. 

Lianne Hendriks