Ready for Pride

In de maand waar de meeste mensen op vakantie gaan, staat er bij ons een enorm kruis door de eerste zaterdag van augustus en de week daarvoor. Want niks of niemand gaat ons tegenhouden om samen met een geweldige team weer de mooiste boten te bouwen voor de Pride. 

Ook dit jaar mogen wij er voor zorgen dat verschillende grote bedrijven zullen stralen tijdens de Amsterdam Canal Parade. Iets waar wij achter de schermen al mee bezig zijn op het moment dat er bekend wordt gemaakt wie er mee gaan varen. Van de allereerste tekening tot het laatste schroefje, van het eerste gesprek in de Sugarfactory tot de laatste hand om weer de kade op te komen. 

Elk jaar is voor ons weer een prachtige uitdaging, hoewel de nodige ervaring het wel steeds makkelijker maakt. De doorvaar mogelijkheden bij bruggen, het drijfniveau van de boot en de beste geluidsapparatuur is voor ons inmiddels gesneden koek. Maar de uitdaging om de boodschap van onze opdrachtgever te vertalen naar een ontwerp en uiteindelijk realisatie van de boot, is de allerleukste uitdaging die er is. 

Vorig jaar mochten wij met de boot van het W Hotel de prijs ophalen voor beste vormgeving. Enorm trots en een grote drijfveer om dit jaar weer te gaan voor deze prijs. Benieuwd hoe het eraan toeging op de boot van het W Hotel? Bekijk dan deze aftermovie: 

<iframe src="https://player.vimeo.com/video/231706609" width="100%" height="360" frameborder="0" webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>
Lianne Hendriks

Meer news items